Ergonomisk kontorstol - Sitland Skate

FARGE

7999 kr
Eks. mva
Frakt Fra 499 kr

Description

Arbeidsstol med RR mesh rygg og tekstil i setet. Funksjoner: Selvjusterende 3D tilt mekanisme i setet for optimal bevegelse i hofteleddet og aktiv sitting, høyderegulering og en rygg som følger brukerens bevegelser alle veier.

Skate er en innovativ aktiv stol med et seteintegrert svingende system som gir brukeren balanse. Stolens bakside er designet av Bertolini - Ferrarese og Scagnellato, som var inspirert av bevegelsen til skateboardet. Designerne ga Skate aktiv stol en form som tilpasser seg kroppsbevegelser.

Skate er laget i Italia og designet med omhu for miljøet. 85% av leverandørene er lokale tjenesteleverandører. Dette øker ikke bare betydningen av at stolen blir laget i Italia, men reduserer også CO2-utslipp i miljøet. Den høye kvaliteten på materialene gjør stolen spesielt holdbar. Stolen kan enkelt demonteres og resirkuleres helt etter levetiden.

Skate Active-stolen er perfekt for både kontor og hjemmearbeidsplass takket være minimal design. Bevegelsen av stolens 3D-sete følger brukerens kropp og holder den aktiv, stimulerer muskler og gir perfekt komfort. Det er mulig å velge mellom forskjellige typer armlener: faste, høydejusterbare eller justerbare i tre dimensjoner for å sikre best mulig komfort.

 • MÅL

  Høyde 1200 cm
  Dybde cm
  Bredde 700 cm
  Bredde:
  700 cm
  Dybde:
  cm
  Høyde:
  1200 cm
  Garanti:
Hvem er vi?

Hvem er vi? Next Office er en forhandler som har 27 lange år med erfaring innenfor salg av møbler. Vi holder til på Skjetten som er kun 10 minutter unna Oslo.

Betaling

Betaling Vi har etablert sikker betalingsløsning med NETS.

14 dagers angrerett

14 dagers angrerett Vi har 14 dagers angrerett på private kjøp. *Gjelder ikke spesialbestillinger, og produktet må være i samme tilstand som ny.

ANBEFALTE Next Office